Samenwerken?

Zo gaat dat!

1
Kennismaking
Weten of ik je kan helpen? Stuur me een mail met alles wat je kwijt wilt. Is er een klik? Laten we dan eens praten! Gratis, natuurlijk.
2
Offerte
Hé fijn, dat ging goed. Tijd om op papier te zetten wat je wilt. En wat dat gaat kosten. En met een vaste prijs weet iedereen waar-ie aan toe is.
3
Intake
We stomen gewoon door. Akkoord op de offerte? Dan leer ik jou - en je bedrijf - graag beter kennen. Waar droom je over? Waar wil je heen? Of - heel normaal hoor - hoe wil je dat het klinkt? 
4
Schrijven & ontwerpen
Lekker. Aan de slag! Ik neem je mee in mijn proces en zet een eerste versie van je opdracht op. Teksten, een ontwerp. Waar jij behoefte aan hebt.
5
Revisies
In één keer goed? Dat zou mooi zijn. Er is genoeg ruimte voor jouw feedback. Pas ik het aan zodat jij fluitend de deur uit gaat. Nog niet fluiten na de eerste rond? In de tweede - en laatste - doen we het nog eens.
6
Oplevering
En... klaar! Tekst en ontwerp zoals het werkt voor jou. En je doelgroep. Je zet zelf de teksten live. Ik weet zeker dat je dat doel haalt. Meer actie! Meer blije, blijvende klanten.

Klinkt goed?

Laten we praten!

Kennismaking inplannen

Vragen? Vragen!

'Wat kost zo'n tekst nou?'

Dat ligt eraan. Een oud manager van me zei altijd: 'wat kost een huis?' Wil je een iglo of een boomhut?' Flauw, weet ik. Maar een hele terechte vraag. Wat heb je al ? Wat wil je? Hoe vaak? En in welke vorm? Allemaal vragen. Zijn ook antwoorden op. Stuur me een mail en ik vertel je meer! Dat kan via info@gaelvanheijst.nl Of plan een gesprek in.  

'Hoe spreek ik je naam uit?'

Gaël. Met de G van garçon. Daarna 'a yell', omdat je blij bent me te zien. Ik ben er in ieder geval al vierendertig jaar lyrisch over.

'Waarom zou ik jou kiezen?'

Terechte vraag. Je kunt die woorden maar één keer uitbesteden. Waarom ik? Omdat ik ervaring heb met ontwerpen voor het web en een pen die daarmee matcht. Klonk dat goed? Dat komt omdat ik graag schrijf. Vooral voor jou, want jij weet wat je wilt. Blije, blijvende klanten en aandacht voor je dienst. Hebben we dat in ieder geval al gemeen met elkaar. Benieuwd naar meer? Laten we eens praten!

'Ontwerp je ook mijn huisstijl, flyer of logo?'

Nee, dat doe ik niet. Ik ken wel een boel mensen die dit heel goed kunnen. Ik verwijs je graag door! Ik kan wel je website beter inrichten. Als UX Designer kan ik dat als de beste *ahum*. Dat kan met een een klik-overzicht. Kun je hier vinden.

'Bouw je ook websites?'

Nee, dat doe ik niet. Ik ken wel een boel mensen die dit heel goed kunnen. Ik verwijs je graag door! Ik kan wel je website beter inrichten. Als UX Designer kon ik dat als de beste *ahum*. Beginnen met betere teksten? Kijk hier eens.

Ik wil iets anders weten

Shoot! Vraag me alles
Yes! 🌱

Deze website is 76% schoner dan andere geteste websites volgens Website Carbon. Benieuwd hoe jouw website scoort? Test het op websitecarbon.com
© 2024 Gaël van Heijst  
Freelance Copywriter | Tekstschrijver | UX-Writer
Ellecom, Gelderland 

Contact
info@gaelvanheijst.nl
0624175668
Kennismaking inplannen

KvK-nummer: 84911662


Privacy